To będzie wyjątkowe przeżycie zarówno smakowe, jak i estetyczne. Nasz szef kuchni oraz obsługa kelnerska zapewnią Wam najwyższą jakość potraw. Wszystko to sprawi że ten "Najgorętszy Wieczór w Roku" będzie jeszcze bardziej wyjątkowy i na długo zapadnie Wam w pamięci.
W menu znajdziecie:
Przystawka do wyboru:
krewetki w emulsji maślanej,
carpaccio z buraka z kozim serem
Zupa:
zupa curry z krewetkami
Danie główne do wyboru:
rostbef wołowy podany z pieczonymi ziemniakami i mixem sałat,
sandacz z czarną soczewicą, sosem limonkowym, podawany z tagiatelle warzywnym
Deser do wyboru:
szarlotka z lodami waniliowymi,
sernik królewski z musem owocowym
Zimny bufet:
pieczeń z karkówki,
schab ze śliwką,
ryba po grecku,
ryby wędzone,
marynaty,
sałatka jarzynowa,
sałatka gyros,
jajka w sosie tatarskim,
deska serów, tartaletki z musem cytrynowym,
babeczki wytrawne.
Gorąca danie po północy:
strogonow podawany z pieczywem
Alkohol:
lampka szampana na powitanie i o północy, butelka wina i wódki na parę.